Over ons

 

Over Meester in NT2

Opgericht in 2017

Meester in NT2 is in de nazomer van 2017 begonnen met het aanbieden van taallessen voor anderstaligen. De reden van de oorsprong lag met name in het idee dat de kwaliteit van het aanbod als onvoldoende bestempeld kon worden. Taal leer je niet uit een boek maar door mee te doen aan actieve les-vormen waarbij er veel gesproken en geluisterd wordt! De focus ligt bij Meester in NT2 op functionele taalvaardigheid, taal waar je direct iets aan hebt! Meester in NT2 staat voor kwaliteit boven kwantiteit en is een aanbieder voor iedereen.

Ons DNA
 1. Ervaring
  Meester in NT2 is in 2017 opgericht en heeft sinds de oprichting minstens 3-sterren voor kwaliteitsaudits ontvangen. Van de 5 audits heeft Meester in NT2 4 keer 4-sterren. ontvangen.
 2. Humaan
  Meester in NT2 is er voor iedereen. Anderstaligen zonder budget, anderstaligen met uiteenlopende vragen en voor de verplichte inburgeraars. We staan voor veiligheid en geborgenheid op onze les-locaties waar we altijd proberen te luisteren naar onze cursisten. We zijn betrokken bij de cursisten en hebben altijd tijd voor een persoonlijk gesprek.
 3. Profesioneel
  We werken alleen met gecertificeerde docenten en hebben op alle locaties een direct contactpersoon voor de cursisten. Daarnaast zetten we in voor een transparante manier van werken. De gemeentes, Vluchtelingenwerk Nederland en overige organisaties zijn meer dan welkom op onze locaties. Daarnaast sturen we aan op een samenwerking met de bovengenoemde partijen zodat de progressie van de cursisten gemonitord kan worden. Kwaliteit en verbetering staan centraal binnen de organisatie.
  Meester in NT2 beschikt over het Blik op Werk Keurmerk.
 4. Ondernemerschap
  We zijn ondernemend, zien kansen en kunnen deze omzetten in nieuwe projecten voor tevreden klanten. Dat doen we door steeds de samenwerking op te zoeken in ons netwerk en binnen onze organisaties.
 5. Sky is the limit
  We geloven dat elk mens boven zichzelf kan stijgen en het onmogelijke, mogelijk kan maken. We streven naar duidelijke targets voor ons als organisatie en voor de cursisten. Een laagzelfbeeld kan ertoe leiden dat niet het maximale wordt gehaald, maar met een pedagogische benadering kunnen we samen meer waar maken.

 


Onze docenten


Onze managers


Vacatures

 

 


 

Leslocaties bij jou in de buurt?

Meester in NT2 kan op andere locaties actief zijn, die niet hier op de lijst staan. We zijn flexibel en kunnen op andere locaties aan deelhuur doen of een tijdelijke ruimte huren.

Informeer altijd naar de mogelijkheden.

Neem dan nu contact op


Locaties

→ Leiden
Admiraal Banckertweg 22
2315 SR Leiden
Route beschrijving

→ Middelharnis
Marktveld 11
3245 AM Middelharnis
Route beschrijving

→ Hoogvliet Rotterdam
Saffraanstraat 105
3193 XJ Hoogvliet Rotterdam
Route beschrijving

→ Ridderkerk
De Genestetstraat 2
2985 CG Ridderkerk
Route beschrijving

→ Oss
Raadhuislaan 18
5341 GM Oss
Route beschrijving

→ Veldhoven
Dorpsweg 18D
5504 HH Veldhoven
Route beschrijving

→ Rotterdam
Laan op Zuid 155
3072 KN Rotterdam
Route beschrijving

→ Overige
Overige
Overige Overige
Route beschrijving